Ferestre de Apartament

Livram si montam ferestre de apartament, case, vile si birouri cu profile mai inguste sau mai groase, de la 3 camere pana la 7 camere alveolare in structura profilului, acest lucru insemnand grosimi totale de la 6 cm pana la 9 cm. Ca latime, cel mai putin lat este profilul de 5 cm Otto Richter cu 3 camere iar cel mai lat este Synego de 10 cm dar poate fi si o cercevea T118 pentru o usa de intrare cu deschidere exterioara. Atat tocul cat si cerceveaua (mobila) sunt armate la ferestrele din tamplarie pvc cu teava zicata profil U sau patrat (optional). Finisajele la colturi ale sudurilor la cald sunt realizate cu masini de ultima generatie iar garniturile negre sunt montate continuu (puteti alge optional si garnituri gri argintiu).Culoarea de baza a profilelor pentru ferestre este alb RAL 9016 dar furnizam din stocurile de produse foliate ale producatorilor, in mod curent curent, profile imitatii de lemn de orice grosime: mahon, venghe (mooreiche), stejar inchis, stejar auriu si nuc, precum si optiunea de vopsire in camp electrostatic a ramelor si cercevelor gata confectionate in orice culoare din gama RAL.

Profilele tricamerale comercializate de DHN sunt: Euro Design 60, Ecosol Design 60 sau Weiss Profil 60.  Ele au 6 cm grosime si, de regula o latime fara bagheta tot de 6 cm. Sticla termizolanta permisa de latimea locasului de incastrare nu poate fi mai groasa de 24 mm (termopan dublu). Nu se poate folosi la profilul tricameral sticla tripan (cu 3 foi) deoarece este nevoie de un necesar minim de 32 mm. Feroneria folosita este GU Unijet sau Rotto N, tot de provenienta germana. Pentru livrari fara montaj in Bucuresti sau provincie, oferim gratuit cale de reglaj sticla si suruburi cu dublu filet pentru prindere in perete.
IMGP3240 IMGP3250inch spate

Ferestrele Rehau cu 5 camere comercializate de noi sunt: Euro Design 70, Ecosol Design 70 sau Weiss Profil 70, avand evident o grosime mai mare cu 1 cm decat ferestrele cu 3 camere si prezentand asadar un avantaj termic cert fata de acestea: coeficientul de transmisie termica K este mai bun cu 0,3 Jouli / mp *grd Kelvin. Folosirea profilelor pentacamerale se recomanda  si pentru urmatoarele motive: rezistenta sporita la flambare pentru inaltimi mari ale ferestrei; locas mai mare de sticla, fapt care permite folosirea sticlei tripan de 32 mm (4-10-4-10-4). In oferta noastra avem si si varianta rotunjita (Briliant cen) a acestui profil (similar cu varianta rotunjita peste cercevea a profilului Euro 60). Forma rotunjita a cercevelei elimina necesitatea folosirii profilului meteo care protejeaza garnitura exterioara de intemperii si imbatranire prematura. Cel mai bun profil de 5 camere de la Rehau este profilul Briliant. Ferestrele confectinate din profilul Rehau Briliant 70 sau Briliant 80 se incadreaza intr-o clasa superioara de eficienta termica si fiabilitate in exploatare. Desi numarul de camere (alveole cu aer vizibile in sectiune) este tot 5, grosimea extrudata a peretilor este de 3 mm, fata de 2,7 mm la Euro 70, iar latimea constructiva ajunge la 8 cm in varianta Briliant 80. Pe langa varianta mai ieftina alb standard (RAL 9016), Pentru cel mai bun raport calitate – pret recomandam ferestrele cu profilul Briliant 70 si geam tripan gros de 36 mm in structura 4lowE -12 -4-12- 4lowE4S, fereastra pentru care media ponderata a celor 2 coeficienti Kw si Kp ajunge sub pragul de 1. Spre comparatie, un Geneo (6 camere) cu geam tripan de 44, mai scump cu cel putin 30 %, ajunge la o medie de 0,7 a sumei celor doi coeficienti.

euro 70 eur 70GENEO_fereastra-data

Profile relativ noi create de Rehau Geneo cu 6 camere si Synego cu 7 camere alveolare, au cate 2 randuri de garnituri (latex special) si peste 9 cm adancime cat si latime. Pe langa avantajele fiabilitatii mari si coeficientului redus de transfer termic, Geneo si Synego poseda si ultima treapta de izolare fonica (treapta nr. 6), permitand latimi de tripan, de 44 – 50 mm, cu foaie de 6 intercalata. In prima jumatate a anului 2016 gasiti la noi o promotie importanta pentru ferestre Synego cat si pentru ferestre Briliant 70.

geneoBild 1114rehau synego