Inchidere Balcon

Va puteti inchide balconul sau veranda cu tamplarie din PVC sau din aluminiu, pe alb, maro sau imitatie de lemn, in mai multe variante:  tip logie, cu 1 sau 2 laterale, pe colt, in segmente, sau chiar pe rotund, in segmente.

Pentru cazul in care si suprafata vitrata este necesar sa fie curba, avem varianta policarbonatului indoit (in loc de sticla), pe structura din aluminiu de sticla cu sau fara bariera termica.

Va oferim si inchideri de balcon cu acoperis pentru parter sau ultimul etaj fara balcon deasupra, streasina si glafuri interioare / exterioare de diferite latimi si culori.

Costurile noastre sunt rezonabile: un balcon de 5 m lungime cu luminatoare si 3 deschideri costa pe profil  pvc Rehau Euro60, aproximativ 500 eur. Daca se doreste „umplerea” cu structura panel si a partii de jos (sub balustrada), costul se mareste cu cca 150 eur. Montajul este inclus si reprezinta 15 – 20 % din valoare, pentru Bucuresti.

Un caz aparte de inchidere balcon sau veranda este folia transparenta (puteti vizualiza si in pagina Accesorii Tamplarie, categoria Pereti de Vant). Folia transparenta de inchidere verande, balcoane si foisoare este foarte rezistenta la intemperii si poate fi montata atat sub forma de prelata cu nopsuri si bride (inchideri alternative cu fermoare si magneti) cat si sub forma de roleta exterioara sau copertina cu rulaj pe tamburul superior, actionata cu lant din interior sau cu manivela din exterior.

balcon-cu-policarbonat-curbatcopertina-verticala-sau-roleta-de-exterior-transparenta

balc cu streasina balc stejar cu plase fixe   BALCON CU STICLA MATA balcon cu streasina si glaf   IMGP7600  varanda cu glaf si acoperis