Rulouri Exterioare Suprapuse

Rulourile suprapuse din aluminiu  se numesc astfel din motivul montarii direct deasupra tamplariei, recomandarea noastra fiind a se monta chiar impreuna cu tamplaria din PVC sau din aluminiu a ferestrei. Nu se recomanda rulouri suprapuse in cazurile in care blocul sau casa nu au prevazut un locas interior de caseta fie prin grinda speciala la blocurile sau casele noi, fie prin buiandrug in caseta de lemn, dupa demontarea unui rulou de tip vechi.

Provocarea unui proiect cu rulou suprapus este montajul peste o tamplarie deja montata, deoarece spatiul dintre tamplarie si perete ramane extrem de ingust, doar cat sa intre o grosime de lamela. O alta provocare este ca, dupa montaj, locasul cutiei in care intra caseta in interior sa fie impanat cu vata minerala si placat de catre meseriasii care efectueaza izolatia, tencuiala si zugraveala. Placarea se poate face cu Rigisps, panel sandwich din PVC sau chiar lemn.

Rulourile din aluminiu suprapuse tip ALUPROF cu care lucram pot fi cu lamele de 39 mm sau cu lamela de 45 mm, cu plasa sau fara plasa. albe sau imitatie lemn.

Deoarece caseta se monteaza la interior, ea nu mai este confectionata din aluminiu, pentru a nu face condens, ci din plastic alb dar poate fi si colantata in nuanta de imitatie de lemn a lamelelor si / sau ghidajelor si ultimei lamele).

Oferim rulouri suprapuse cu plasa incorporata in aceeasi caseta, atat pe tot ruloul cat si  pe fiecare canat in parte, chiar daca se deschid toate ochiurile de geam! Plasa inchisa cade de regula in afara covorului de lamele dar recent, oferim si sistemul cu plasa rulou in interiorul incaperii unde se monteaza ruloul suprapus. Pretul rulourilor suprapuse cu plasa este cu cca 40 eur / mp mai mare decat al rulourilor suprapuse fara plasa.

 

rulou-electric-pe-balcon rulou-cu-caseta-ascunsa rulou-suprapus-cu-plasa-insecte rulou-suprapus-cu-plasa-rulou