Fatade, Vitrine, Usi de Bloc

Fatadele cu geam termopan sau simplu (duplex sau securizat) pot fi foarte elegante daca se apeleaza la sfatul unui designer. Va oferim fatade de case cu sprosuri in interiorul geamului termopan (albe late, argintii sau aurii inguste), la arcade sau la alte forme geometrice precum si la geamul ornament (eventual personalizat prin sablare sau infoliere cu model obtinut de la cutter-plotter). Fatadele din aluminiu sunt recomandate magazinelor inalte sau cu deschidere foarte mare a suprafetei vitrate, deschidere care nu se doreste impartita in canate de pana in 2 m latime, de exemplu.
Fatada de cladire mare mai poate fi construita din perete cortina vitrat sau tip Alucobond (fatada aerata cu placare fie pe structura metalica fie pe suprafata la rosu a betonului sau caramizii). O fatada intersanta a unei inchideri de veranda sau vitrina de este cea formata din panouri amovibile din aluminiu. Acestea se pot detasa in timpul verii, lasand terasa deschisa

panouri-al-amovibile IMGP9356
Usile de bloc din aluminiu pot fi albe sau maro
la pret standard si vopsite in culori RAL la un pret cu 20 % mai mare. Usile din aluminiu sunt mai rezistente, de regula decat cele din PVC, cu exceptia cazului in care sunt confectionate din profil ieftin (serie mica). Aluminiul cu bariera termica si serie mare este recomandat de exemplu pentru usile inalte si de mare trafic al unor institutii publice sau private (trezorerii, banci, Posta Romana etc)
Usile de bloc din PVC imitatie de lemn (sejar, mahon, stejar auriu, nuc sau venghe) sunt cu 15 % mai scumpe decat usile din PVC albe standard.
Usile de bloc din PVC albe sunt cele mai cautate de asociatiile de proprietari. O usa de bloc in 3 canate cu luminator si scris inclus ca in figura ( deschidere doar centrala), costa doar 400 eur daca se executa monobloc cu deschidere interioara dar pretul ei creste la 600 eur pentru deschidere exterioara si intarituri de rigidizare. Oferim bonus scrisul cu adresa, central, pe luminator.

Usa cu arcada si sprosuriUsa-bloc_6910251_1342712627usa-blocfatada casausi institutie publicaVitrine