Ferestre de Apartament

Livram si montam ferestre si usi de apartament, case, vile si birouri cu profile mai inguste sau mai groase, de la 3 camere (Rehau Euro 70) pana la 7 camere alveolare (Salamander Blue Evolution 92) in structura profilului, acest lucru insemnand grosimi totale de la 6 cm pana la 9,2 cm pentru toc si maximum 111,8 cm pentru cercevele (T-urile pentru usi de exterior). Cel mai ingust profil pe care il puteti comanda la noi este cel de aluminiu Profilco – lat de 5 cm, folosit pentru usi glisante sau usi de interior fara bariera termica. Profilul de aluminiu Profilco cu bariera (rupere de punte) termica are latimi de la 6,3 pana la 7,4 cm.

Tamplaria din PVC pentru ferestre si usi este prevazuta atat la tocul cat si la cerceveaua (mobila) cu teava zicata ca armatura din profil U sau patrat (optional). Finisajele la colturi ale sudurilor la cald sunt realizate cu masini de ultima generatie iar garniturile sunt montate continuu. Puteti alege optional garnituri de cauciuc negre dar si garnituri de cauciuc gri argintiu. Culoarea de baza a profilelor pentru ferestre este alb RAL 9016 dar furnizam din stocurile de produse foliate ale producatorilor, in mod curent curent, profile imitatii de lemn de orice grosime: mahon, venghe (mooreiche), stejar inchis, stejar auriu si nuc, precum si optiunea de vopsire in camp electrostatic a ramelor si cercevelor gata confectionate in orice culoare din gama RAL. Feroneria folosita este GU Unijet sau Roto NT, tot de provenienta germana.

Ferestrele si usile din PVC  comercializate de DHN sunt:

-ferestre si usi cu profile tricamerale Rehau Euro Design 60 care au 6 cm grosime si, de regula o latime fara bagheta tot de 6 cm;

-ferestre si usi cu profile pentacamerale: Rehau Euro Design 70, Rehau Briliant 70 sau Briliant 80 si Salamander Streamline 73 sau Streamline 76, avand  latimi mai mari decat ferestrele cu 3 camere si prezentand asadar un avantaj termic cert fata de acestea: coeficientul de transmisie termica K este mai bun cu minimum 0,3 Jouli / mp *grd Kelvin. Ferestrele confectionate din profilele cu 5 camere clasa A (recomandam aici Salamander Streamline 76 si Rehau Briliant 80) se incadreazaasadar intr-o clasa superioara de eficienta termica si fiabilitate in exploatare. Desi numarul de camere (alveole cu aer vizibile in sectiune) este tot 5, grosimea extrudata a peretilor este de 3 mm, fata de 2,7 mm la profilele clasa B, iar latimea constructiva ajunge la 8 cm. Pentru cel mai bun raport calitate – pret recomandam ferestrele cu profilul Briliant 70 si geam tripan gros de 36 mm in structura 4lowE -12 -4-12- 4lowE4S, fereastra pentru care media ponderata a celor 2 coeficienti Kw si Kp ajunge sub pragul de 1.

-ferestre si usi cu profile cu 6 si 7 camere: Rehau Geneo, Rehau Salamander Blue Evolution 82  si  Rehau Synego, Salamander Blue Evolution 92 se recomanda in principal pentru eficienta termica si fonica, pentru rezistenta sporita la flambare la inaltimi mari ale ferestrei si pentru locasul mai mare de sticla tripan. Profilele create de Rehau: Geneo cu 6 camere si Synego cu 7 camere alveolare, au cate 2 randuri de garnituri (latex special) si peste 9 cm adancime cat si latime.  Profilul Salamander Blue Evolution 92 cu 7 camere alveolare este supranumit si „regele profilelor”, permitand sticla termizolanta cea mai groasa si ajungand, in cazul montajului ideal, la coeficienti de izolare termica in jur de 0,8 Jouli / mp *grd Kelvin.

ACOPERIS DE STICLA SALAMANDER

IMGP5354

g orn 3

 

rehau synegostreamline_sl_76bluevolutin82_1Streamline_sl76