Usi Aluminiu

Usi aluminiu de interior. Usile de interior pe profil din aluminiu se executa cu geam sau cu panel din aluminiu, inclusiv panel ornamental antiefractie. Usile din aluminiu sunt rezistente, atat tocul cat si cerceveaua fiind imbinate din profile fara rupere termica albe sau maro RAL 8014 sau 8019. Usa poate avea luminator pe inaltime si „pui” pe latitime iar geamul poate fi simplu clar, mat, krizet sau ornament (recomandabil termopan, pentru rezistenta) dintr-o bucata sau 2 bucati pe inaltime. Feroneria consta in manere cu broasca simpla si optional, butuc si cheie iar garniturile sunt negre. Pragul este optional.

Usi aluminiu cu panel ortamental sandwich. Usile cu panel pot fi de interior, pentru compartimentarile interioare profesionale dar si usi de casa cu panel ornamental din sandwitch de aluminiu antiefractie, din care va oferim multiple modele; costul unui astfel de panel este insa cel putin dublu fata de al unui panel ornamental din PVC.

Usi aluminiu de exterior serie mare. Usile de aluminiu pentru exterior cu profil serie mare se cer de regula in cazurile intrarilor mari, unde PVC -ul nu face fata dimensional fara a arata prea „butucanos”. Aceste usi au fie manere cu coarne, fie manere speciale, inclusiv antipanica si balamala mari, reglabile, de trafic. Firma noastra ofera depanare profesionala dublata de garantie de 3 ani pentru astfel de usi vechi, deteriorate.

Usi rulou, usi de garaj. Usile rulou de stand sau camara sunt de fapt rulouri din aluminiu cu latimi de 1 – 2,5 m si inaltimi pana la 2,5 m care se monteaza foarte usor. Ele se actioneaza cu arc sau cu snur / chinga avand si optiunea actionarii electrice cu buton sau telecomanda, caz in care nu mai este nevoie de incuiere (broasca lamelara din ultima lamela). Usile de garaj din aluminiu tip rulou au caseta mai mare si lamelele mai late si, deasemenea pot fi actionate manual (cu manivela) sau electric (cu telecomanda sau intrerupator). Avem relativ recent in oferta si usi sectionale de garaj, care necesita un anumit spatiu liber pe tavan la montaj, pentru glisiere dar si stalpi rigizi pe margini pentru ghidaje.
usa aluminiu simpla Usa-aluminiu-de-interior_6910252_1346595829 usa al int usi aluminiu baie

USA AL PLINAusi_tamplarie_aluminiu_negru?