Pereti despartitori

Peretii despartitori sunt compartimentari interioare din tamplarie pvc sau din tamplarie din aluminiu fara bariera termica, cu sau fara usi. Confectionam si montam cu maxima operativitate si cele mai mici preturi, pereti despartitori interiori din tamplarie PVC sau tamplarie aluminiu. Sistemele de peretii despartitori profesionale sunt amovibile (cu demontarea si remontarea usoara) si prezinta capacitatea de a masca cabluri de telecomunicatii sau electrice.

Peretii despartitori de tamplarie al – pvc ofera posibilitatea impartirii eficiente a spatiului deschis, in interiorul cladirilor aflate in constructie sau renovare. Profilele se monteaza foarte usor pe sapa sau pe orice tip de pardoseala. Inaltimea peretelui poate fi pana in tavan dar si la o cota mai mica iar umplerea ramelor se face cu sticla sau materiale opace de tip panel, policarbonat sau (Aluco)bond.

Sticla pentru compartimentarile interioare pe care o folosim este geam normal sau securizat (duplex sau copt), geam termopan dublu de diferite latimi si cu diferite grosimi de foi (pentru izolare fonica), clar, mat, geam ornament standard, cat si geam cu model personalizat, astfel:

-glasvanduri din tamplarie si sticla / sau panel / policarbonat pentru inchidere ghisee si spatii inguste;

-parapeti la inaltimi mici pentru mascare birouri;

-pereti separatori de balcoane lungi, cu si fara usa de trecere;

-pereti separatori de living cu usi glisante;

-pereti secretariat de tamplarie + geam mat cu scris in negativ (colantati, infoliati sau cu sablare din fabrica).

Tipul de vitraj folosit la pereti de compartimentare este foarte important deoarece reprezinta peste 80 % din suprafata care permite izolarea fonica intre incaperile nou formate. Puteti comanda la noi inclusiv geam securizat bombat dar si dimensiuni mari, atipice de sticla pentru compartimentare interioara. Cotatia montajului sticlelor cu dimensiuni mari se coteaza separat, incluzand transportul si manipularea cu risc de spargere 5% .

Oferim optional:

-izolare fonica suplimentara prin grosimi intercalate de geam si accesorii specifice;

-randare in 3D pentru compartimentari de open – space si personalizarea modularizarii pentru pereti de birou cu inaltimi variabile;

-un design  modern cu combinatii  de suprafete si muchii plane si curbate, folosind profile late sau inguste de orice culoare;

-manere speciale pentru usile de trecere;

-jaluzele Aluminiu intre sticle de 4 dimensiuni posibile, cu si fara motorizare.

piata floreascapereti-birou-putin-inalti

IMGP4018 perete despartitor

usa al compartimentSDC11506