Folii Geam

FOLIA AUTOCOLANTA GEAM SABLAT

Reusita operatiei de aplicare folie colanta (cu lipire autoadeziva) depinde in mare masura de pregatirea suprafetei vitrate de contact. Aceasta trebuie sa fie spalata în prealabil si degresata cu alcool izopropilic sau cu etanol denaturat. Aplicarea foliilor la temperaturi mai mici decat cele recomandate (minim 15 – 18 grade C), poate fi foarte dificila. Nu se aplica colant pe adancituri mai mari de 10 mm.Pentru suprafete cu denivelari mari, cu rugozitati, cu nituri etc., se utilizeaza un pistol suflant  (feon profesional) cu aer cald. Folia sau hartia de transfer, dupa aplicarea autocolantului pe suport se ridica la ±30 grade fata de acesta. Aderenta optima a foliei autocolante se realizeaza dupa un anumit numar de minute sau de ore, de aceea este indicat sa reveniti a doua zi eventual pentru retusuri. Atentie la expunerea razelor ultraviolete care reduc durata de viata a oricarei folii autocolante. In cazul in care sunt suprafete mari de acoperit, cu autocolant nedecupat, se pulverizeaza apa pe suprafata exterioara a foliei pentru a se diminua riscul aparitiilor bulelor de aer in suprafata.

FOLIA PROFESIONALA MATA si FOLIA PROFESIONALA REFLEXIVA DE PROTECTIE SOLARA 

Latimi folie reflxiva: 1220, 1830 sau 1524 mm, se livreaza prin curier rapid, contra cost, in toata tara) la preturi intre 6,9 si 9 eur / mp in functie de cantitatea comandata. Pentru Bucuresti asiguram montaj  (4- 7 eur / mp in functie de conditii). Foliile Solar Zone sunt destinate cladirilor, se monteaza pe ferestre si ofera urmatoarele beneficii: comfort – reduc caldura si efectul de orbire; rentabilitate – reduce costurile de energie vara si iarna; sanatate – protejeaza pielea împotriva radiatiilor UV; protejare – protectie vizuala dar protejeaza si mobilierul de decolorare; siguranta – retine cioburile de sticla in caz de crapare a geamului; aspect – se pot personaliza (inscriptiona) si in general, imbunatatesc  aspectul extern al cladirii 

Caracteristici tehnice

FOLIE RLW 150 S20 Bronze (auriu) L vt = 17 %; Lvr = 55 %; Respingere UV = 99 %; Energie solara total reflectata = 52 %; Energie total transmisa = 14 %; Energie total absorbita = 34 %; Coeficient de umbrire = 0,27; Energie solara total respinsa = 77 %. Folia de protectie solara este fabricata dintr-un  material de calitate superioara care, practic nu necesita intretinere. Totusi, daca mediul in care sunt montate contine mult praf, se recomanda stergerea ei periodica, eventual cu un burete imbibat intr-o solutie slaba de detergent neutru.

FOLIE RLW 150 S 15 Silver  (argintiu); IP: Reflexiv. Coeficient de umbrire: 0,25; coeficient de absorbtie radiatie solara: 0,22; % Energie solara total respinsa: 78,3; % Reflexia solara totala: 52,0; % Absorbtia solara totala: .36,0; % Transliterea totala solara: 12,0; % Refletarea totala a luminii: 69,7; % Transmiterea in spectru vizibil: 16,7; Eficienta luminoasa: .0,67; % Transmitere spectru ultraviolet: 0,51; Emisivitate: 0,70; Factorul „U” ( iarna medie) 0,95.

 

Folie modele geometrice folie refl 1 folie sabl 1