Obloane de Aluminiu

Cine nu si-ar dori o casa moderna dar cu aspect rustic, care sa imbine facilitatile tehnice ale momentului cu un design medieval de exemplu? Obloanele de aluminiu va pot indeplini aceasta dorinta. Ele sunt sisteme de umbrire care arata ca niste ferestre in oglinda fata de ferestrele normale ale casei, montandu-se foarte usor, atat impreuna cu tamplaria cat si la mult timp dupa montarea tamplariei geamurilor.

obloane-venetiene

Obloanele din aluminiu sunt vopsite in camp electrostatic in gama de culori RAL. Oferim la cel mai mic pret si maxima operativitate pentru culorile alb 9010 si maro deschis 8014. Obloanele din aluminiu cu lamela fixa obtureaza complet lumina si putem beneficia in casa de black-out total. Oferim insa si obloane cu lamela mobila care, desi in pozitie „inchis” fac si ele intuneric perfect in camera, au totusi posibilitea reorientarii unghiului facut de lamele, dozand astfel lumina si aerisirea! Pe langa rolul evident de umbrire solara, aceste elemente arhitecturale indeplinesc insa si alte 2 roluri importante: rezistenta la intemperii si antiefractia. Va oferim obloane din aluminiu import Grecia, de maxima rezistenta, atat datorita lamelelor cat si datorita feroneriei si accesoriilor, de cea mai buna calitate. La obloanele din aluminiu, esteticul este asadar dublat functional, izolatia fonica si termica contand si ele in alegerea acestor variante constructive pentru protectia ferestrelor dvs.

 Tipuri constructive

-obloane cu lamela fixa (deschidere exterioara, cu lamele fixe)

-obloane cu toc inchis (ca si o usa de balcon)

-obloane cu bandou (ca si o usa de intrare cu perii, pentru drenajul apei)

-obloane cu balamale de falt sau aruncatoare

-obloane cu lamela mobila pentru dozarea luminii sau a aerisirii                               

Dupa numarul de canate pe fereastra sau usa, obloanele din aluminiu pot avea pana la 4 canate batante, in functie de numarul de ochiuri de geam care se deschid ale ferestrelor normale, dar ele se pot adapta si pentru ferestre sau usi  glisante sau osciloculisante sau pentru inchiderea atiefractie a unor verande fara usi, astfel: cu 1- 6 foi culisante pe sine cu 1-3 cai de rulare; cu multiple foi pliabile tip armonica pe mai multe cai de rulare. In acest ultim caz, schema de feronerie poate include si o usa mobila normala, fie in mijloc, fie in lateralul extrem al lantului de canate.

obloane-cu-lamela-reglabila obloane-glisante

oblon-aluminiu-cu-lamela-fixa?