Usi Aluminiu glisante

USI GLISANTE DIN ALUMINIU

Usile glisante din aluminiu reprezinta solutia economica si la indemana oricui pentru acoperirea in interiorul incaperilor a golurilor de zidarie sau cu separare a incaperilor in cadrul unor pereti de compartimentare. O usa glisanta are rolul de a inchide si etansa incaperi inchise fara a ocupa spatiu de deschidere. Acest rol devine cu atat mai important bucatarii, de bai sau dependinte, cu cat aceste spatii sunt mai mici. Aspectul elegant al usii glisante din aluminiu poate fi imbunatatit prin adaugarea de culoare profilului (orice culoare RAL, sau imitatie lemn), dar si prin optiunea pentru panel color sau sticla cu model (sticla sablata standard, geometric, cu model figurativ, natur dar si infoliata, colantata sau tip vitraliu). Vitrajul mare si coerenta luminii sunt foarte apreciate in spatiile moderne de catre arhitecti iar aluminiul este materialul ideal care poate sustine greutatea sticlei, permitand in acelasi timp glisarea usoara pe role mici dar rezistente, ascunse in profilul caii de rulare. Este necesar ca glisarea sa se faca cu sustinere atat in partea de sus, cat si in partea de jos, unde frecarea este cu atat mai mare cu cat masa totala a sistemului este mai mare. Minimiul grosimii de profil este 5 cm si acesta se poate “ingropa” cel mult 2,5 cm, alti 2,5 cm minim ramanand sub forma de prag. Durabile si economice, sistemele noastre de glisare ofera si o fiabilitate maxima, necesitand zero reglaje dupa montaj.

Optiunile in vederea comenzilor de usi glisante din Aluminiu

Puteti comanda la noi sisteme de glisare tip usa:

-cu sau fara bariera termica; optiunea pentru usi cu bariera termica se face de regula pentru separarea interiorului de de exterior cum ar fi o usa de balcon neinchis;

-cu sau fara incuiere;

-cu broasca ingropata sau aplicata;

-cu manere ingropate sau aplicate (manerele aplicate pot fi alese din catalog special);

-incadrate in zidarie sau aplicate pe perete (caz in care profilul de aplicare este prevazut cu o aripioara pentru prinderea suruburilor in perete vertical);

-cu o foaie glisanta, cu doua foi glisante pe sina cu 2 cai de rulare, cu mai multe foi glisante pe sine cu 3 sau 4 cai de rulare;

– in culori standard (alb/maro) sau in culori personalizate;

-cu optiunea specifica a marcii de profil: turcesc (BI-AL), grecesc (Balkan, Profilco, Etem, Alumil) etc.

Optiunea pentru sticla sau alt material in interiorul profilelor

In interiorul profilelor fara bariera termica inguste (pana la 5 cm inaltime)  puteti comanda:

-geamul simplu, clar sau mat, de 4, 6, 8, 10 sau 12 mm

-geam termopan ingust de 18 mm, dar si de 24 mm.

-plexiglas de 4 – 6 mm sau policarbonat transparent, translucid sau fumuriu de 6 pana la 16 mm

-PAL melaminat de mobile de 18 sau 20 mm.

Daca se doreste termopan sau tripan de 32 sau 36 mm (tripan), va fi nevoie de o serie mai mare de profil, eventual cu bariera termica; daca se doreste geam cu model, acesta se poate comanda standard sau personaliza dupa dorinta fie prin sablare din fabrica, fie prin infoliere cu folie profesionla (a se vedea sectiunea accesorii – geam termizolant).

Masuratori

Usile glisante se masoara la fel ca orice alt sistem de tamplarie, cu lasarea unui minim de 0,5 cm pe contur pentru spuma poliuretanica, cu exceptia cazurilor cand montajul nu se face intre pereti  de zidarie ci de plastic, lemn, aluminiu sau alt material care nu se preteaza reparatiei cu mortar pe contur. In acest caz, usa se poate masura si cu toleranta de 2 mm. O alta situatie este cea a usii glisante aplicate peste un gol de zidarie, caz in care este nevoie sa se comande fie coltari, fie profil cu aripioare pentru montaj in perete vertical. Atentie! Aplicarea pe perete duce ulterior si la necesitatea placarii cu scafa de Rigisps sau mascarii cu capace specifice din PVC, a muchiior vizibile ale profilului.

Pretul pentru o usa glisanta standard (1600 x 2000 mm) incepe de la aprox 900 lei, pret care nu include montaj si transport.

Usile glisante de interior executate din aluminiu fara bariera termica sunt foarte rentabile ca pret, o usa de 1800 mm latime di 2000 mm inaltime nedepasind 1000 lei pe profil alb sau maro. La fel de bine ele pot deveni ferestre glisante de interior, pentru exterior fiind insa rezervate strict profilele cu bariera termica si garnituri de etansare late de pasla speciale.

Usile glisante de exterior este bine sa se execute roto-glisante, deoarece glisarea simpla, oricat de groase si rezistente ar fi periile, nu asigura pastrarea etansarii in timp. In schimb, rotoglisanta „aluneca” foarte lin pe un ghidaj lateral, ghidaj care o indeparteaza de peretele fix in timpul cursei. La inchiderea totala, canatul mobil este impins fara frecare pe toc, etansarea asigurandu-se prin presare frontala a garniturilor de cauciuc. Preturile pentru mecanismele de feronerie aferente roto-glisarii incep de la 250 eur / sistem.

USI GLISANTE / CULISANTE AUTOMATE DIN ALUMINIU

Oferim usa automata glisanta LABEL import Italia la cele mai bune preturi, cu si fara montaj, cu si fara precadru, de doua categorii: usi glisante automate de trafic (cu ghidaje de 45 mm) si usi glisante automate de semitrafic (cu ghidaje inguste de 25 mm). Pretul unei usi normale de intrare in magazin (1600 mm X 2100 mm), cu ghidaje inguste nu depaseste 1600 eur / buc, cu toate accesoriile electrice incluse. Viteză la deschidere: 1.6 m/s. Canaturile mobile pentru usi automate pot fi dotate cu garnitura si perii si geam duplex de 6 mm 3.1.3, dispozitivul de blocare a canaturilor mobile, baterie antipanica, radare cortina, programator functii, baterie programator de funcţiuni, radar microunde. Profilele pot fi vopsite in camp electrostatic in orice culoare RAL. Termenul de garanţie este de 24 luni şi este recunoscut în condiţiile stipulate în certificatul de garanţie.

Oferim uşă pietonală culisanta automata DITEC-ENTREMATIC cu baterie, la cel mai bun pret de pe piata, respectiv: 1500 eur / buc (dimensiuni standard: 1600 mm X 2100 mm)Pretul include: automatizarea, dispozitivul de blocare a canaturilor mobile, baterie antipanică, programator de funcţiuni, radar cu cortina, radar microunde. Caracteristici usa culisanta automata: motor la 24 V curent continuu; unitate electronică cu microprocesor si fotocelule; carcasă din aluminiu anodizat; tracţiune pe bază de curea zimţată din material sintetic conductibil; culisare pe role din nylon armat; sistem de prindere pentru canaturi mobile din sticlă cu sau fără cadru metalic; Sistemul de culisare are posibilitatea echipării cu accesorii de comandă: radare, covoare cu senzori, butoane de comandă, programatoare electronice, selectoare de funcţiuni etc. Produsul este însoţit de documentaţie tehnică, certificat de garanţie şi certificate de calitate IQNet şi ICIM.

 

 

fersetre glisante aluminiu rp   Usa glisanta aluminiu

tamplarie-aluminiu3glisante al

usa aut 2USI AUTOMATE ITALIA