Tamplarie PVC

Compania noastra lucreaza cu  tamplarie pvc Rehau, inca din anul 2004 dar va oferim sprijinul in rezolvarea aspectelor legate de usi si ferestre ale altor producatori: Veka, Trocal, Deceunink, Weiss Profil, Otto Richter.

Va prezentam executia de ferestre si usi REHAU POLYMER ROMANIA pe baza sistemelor de profile pentru ferestre si usi extrudate in GermaniaIn scurt timp, firma producatoare a reusit sa obtina prin calitatea si seriozitatea lucrarilor statutul de partener, aducand forta tanara si competenta in constructia si montajul sistemelor de usi si ferestre. DHN lucreaza cu echipe de specialisti in tamplarie pvc care acorda o atentie deosebita gamei de profile aflate in productie precum si inovatiei tehnologice. Fabrica  de usi si ferestre isi desfasoara intreaga activitate pe o suprafata de 1500 mp,  fiind dotata cu utilaje de prelucrare pvc de inalta performanta. Termenul de livrare este de 4 zile lucratoare de la confirmarea platii. Livrarea se face la locatie, nu se percep costuri suplimentare. Echipele noastre de montaj si masuratori va stau la dispozitie inclusiv pentru reglaje si reparatii la tamplarie deja existenta precum si cu montajul de produse auxiliare : glafuri si stresini, plase de insecte, jaluzele.

Avantajele tamplariei PVC originale: este rezistenta la intemperii si oscilatii de temperatura; isi pastreaza culoarea peste 20 de ani in exploatare; este potrivita pentru toate tipurie de cladiri, case, blocuri, spatii comerciale; ofera etanseitate perfecta la apa si vant; da senzatia de caldura si netezime, este usor de intretinut; ofera protectie fonica, prin capacitazarea pana la grosimi de 50 cm pentru geamul termoizolant; permite folosirea feroneriei germane (GU UNIJET, ROTTO sau SIEGENIA) cu garantii de peste 150 000 cicluri, rezistenta la coroziune si antiefractie; imbinarea prin sudura termica se face cu mare operativitate pe masini automate de lipit si debavurat; accesul usor la stocuri de accesorii compatibile etc.

Tamplarie REHAU ECOSOL 70 sau EURO 70. Ferestrele Rehau cu 5 camere au un avantaj termic cert fata de cele cu 3 camere:  coeficientul de transmisie termica K fiind mai bun cu 0,3 Jouli / mp *grd Kelvin. Se recomanda folosirea acestora si pentru urmatoarele motive: rezistenta sporita la flambare pentru inaltimi mari ale ferestrei; locas mai mare de sticla, fapt care permite folosirea sticlei tripan de 32 mm (4-10-4-10-4). In oferta noastra avem si si varianta rotunjita (Briliant cen) a acestui profil (similar cu varianta rotunjita peste cercevea a profilului Euro 60). Folosind aceasta forma rotunjita a cercevelei, dispare necesitatea folosirii profilului meteo care protejeaza garnitura exterioara de intemperii si imbatranire prematura.

Tamplarie PVC REHAU BRILIANT. Ferestrele confectinate din profilul Rehau Briliant 70 sau Briliant 80 se incadreaza intr-o clasa superioara de eficienta termica si fiabilitate in exploatare. Desi numarul de camere (alveole cu aer vizibile in sectiune) este tot 5, ca si la profilul economic ofertat in mod curent (ECOSOL sau EURO 70), grosimea extrudata a peretilor este de 3 mm, fata de 2,7 mm la Euro 70, iar latimea constructiva ajunge la 8 cm in varianta Briliant 80. Pe langa varianta mai ieftina alb standard (RAL 9016), Rehau furnizeaza din stocul curent imitatiile de lemn: mahon, venghe (mooreiche), stejar inchis, stejar auriu si nuc. Pentru cel mai bun raport calitate – pret recomandam ferestrele cu profilul Briliant 70 si geam tripan gros de 36 mm in structura 4lowE -12 -4-12- 4lowE4S, fereastra pentru care media ponderata a celor 2 coeficienti Kw si Kp ajunge sub pragul de 1. Spre comparatie, un Geneo (6 camere) sau Synego (7 camere) cu geam tripan de 44, mai scump cu cel putin 30 %, ajunge la o medie de 0,7 a acestui coeficient.