Jaluzele Orizontale

DHN va ofera cu si fara montaj inclus, oriunde in tara (livrare prin curier), produsul denumit: jaluzele orizontale din aluminiu, confectionate pe comanda, la dimensiunile (lungime X inaltime) dorite de dvs. Produsul este foarte cautat nu doar datorita pretului foarte accesibil, cat utilitatii (dozeaza lumina atat prin rotirea cat si prin translatarea lamelelor) si fiabilitatii sale. Garantia pe care o oferim la acest produs este de maxim 5 ani pentru materiale si de 2 ani pentru montaj.

Informatii preliminare

-Nu detinem aceste produse la dimensiuni standard, gata confectionate, dar termenul de livrare poate fi mai mic de 3 zile de la comanda ferma: la urgenta, chiar si numai o zi lucratoare!

-Nu confectionam si nu comercializam jaluzele orizontale din PVC si nu reparam jaluzele orizontale din aluminiu la domiciliul clientilor.

-Comenzile sunt extrem de simplu de efectuat de catre oricine poate masura cu o ruleta dar oferim in anumite situatii si masuratori. Principiul de masurare este unul singur: latimea sau inaltimea trebuie sa fie cel putin egale cu latimea sau inaltimea care se doresc acoperite. A nu se uita sa se comunice: pozitia baghetei de actionare pentru fiecare jaluzea masurata (stanga sau dreapta, privita de interior) cat si daca sunt necesare fixari jos pentru geamurile mobile sau batante.

-Pentru comenzi de jaluzele orizontale intre foile de geam termopan este bine de stiut urmatoarele: acestea se comanda cu tot cu sticla iar minimul grosimii este de 24 mm la interior (pentru lamele de 16 mm); dupa montajul sticlei in rama de tamplarie, storul nu mai poate fi ridicat, ramanand doar posibilitatea rotirii lamelelor de la un buton mecanic; exista riscul ca lamelele prea apropiate de de stica sa zgarie pelicula lowE aplicata pe una din cele 2 fete interioare ale geamului termopan.

Date tehnice

O jaluzea orizontala – produs standard este formata din:

-Garnisa de sus, din otel galvanizat vopsit dublu strat in camp electrostatic cu uscare la cuptor, lata de 27 mm si inalta de 20 mm, garnisa care are aceeasi culoare cu  lamelele sau nuante apropiate, fiind „capacita” in extremitati cu terminati din PVC, deasemenea in aceeasi culoare.

-Mecanismul garnisei format axa din otel galvanizat cu tambururi pe care sunt fixate „scaritele” (protejate de o piesa turnata).

-Scaritele care sustin tot covorul de lamele mobil il actioneaza prin rotire locala. Materialul din care sunt confectionate scaritele este poliester 22 / 28 sau poliester de 22/28 sau 12,5 / 18 pentru lamelele inguste, asigurand astfel o obturare de peste 85 % a vitrajului.

-Sforile  (atele) de ridicare a covorului de lamele  sunt, de asemenea, din poliester cu diametrul de 1,4 mm, ajutand la translatia pe verticala a covorului de lamele. Pentru jaluzelele late de 50 mm, se folosesc benzi / panglici late de de 1 cm, in loc de sfori.

-Lamelele din aluminiu tratat chimic si termic, extrem de rezistent la indoire, matuire si zgariere, cu dimensiunile standard al latimii de 18 mm, 25 mm sau 55 mm.

-Garnisa de jos, confectionata din acelasi material si supusa aceluiasi tratament ca si garnisa de sus; dimensiunile ei sunt: 25 mm sau 18 mm latime iar grosimea este fixa: 5,5 mm.

-Bagheta de rotire, confectionata din policarbonat hexagonal, dotata cu carlig de prindere la un capat si cu capac din plastic de aceeasi culoare cu lamelele, la celalalt capat.

-Sistemul de franare este compus din 2 role din bronz: una fixa si cealalta mobila cu caneluri pentru sfori, blocandu-le pe acestea la inaltimea dorita de urcare sau coborare a covorului de lamele;

-Sistemul de orientare este din policarbonat si permite orientarea storului in pozitia dorita; sistemul mai cuprinde o piesa din otel care impiedica incurcarea atelor.

-Ghidajele suplimentare pentru fixarea storului in partea de jos pot fi de tip sfori de poliester de 1,4 mm diametru sau din otel; pentru aceste ghidaje se aloca scarite suplimentare si inca cel putin 2 randuri de gauri stantate in tot covorul de lamele (randuri de gauri ovale simetrice fata de axa centrala a jaluzelei); la jaluzelele simple exista pentru fixarea jos doar niste piese de foema triunghiulara dar acestea nu mai permit ulterior si translatia ci doar rotatia lamelelor.

Clasificare jaluzele orizontale din aluminiu

-dupa latimea lamelei

-lamele standard 25 mm

-lamele inguste 16 mm

-lamele late 50 mm

-dupa modul de montaj 

-cu montaj aplicat peste rame sau perete

-cu montaj in plafon sau incastrate intre baghete

-intre foile de geam termopan

Preturi de referinta pentru jaluzele orizontale din aluminiu

Va oferim urmatoarele preturi de referinta pentru latimea de 25 mm a lamelei si culorile de baza: alb, gri, bej, galben si albastru.

-orizontale Bulgaria (pret: 9 eur / mp)

-orizontale Polonia (pret: 11 eur / mp)

-storuri venetiene Belgia (pret: 14 eur / mp)

Preturile nu includ montaj si TVA, se calculeaza la cursul BCR iar taxarea se face la minim 0,7 mp / bucata. Preturile nu includ dotari optionale cum ar fi: fixari in partea inferioara pentru geam mobil, coltare pentru distantare de perete sau alte dotari speciale cum ar fi cablu de otel pentru ranforsarea la montajul pe tavan de sticla sau perete inclinat.

jaluzele-orizontale-albe storuri-venetiene-usa storuri-venetiene

perforate jo-bordeaux jo-inguste-16-mm jo-mahon jo-pe-glisante  orizontale-ingropate-fara-sfoara

jaluzele-orizontale-50-mm jaluzele-oriz-late-intre-geamuri