Usi Termopan

In momentul in care doriti sa comandati „usi termopan” ne putem gandi la urmatoarele categorii si subcategorii de produse.

1.USI PVC. Acestea pot fi: usi de balcon, usi de baie sau usi de bucatarie, usi de camere, usi de intrare (exterioare), usi glisante de interior si usi rotoglisante de exterior. Configuratia usii din PVC poate fi normala (cu geam, cu panel sau jumatate panel – jumatate geam), cu geam de diferite grosimi si modele, alba si imitatie de lemn, dar si atipica (inclusiv in culori RAL atipice), personalizata multi – traversa, in caroiaje sau modele pe vericala si orizontala, inclusiv prin traverse  inclinate sau curbe, cu spatii umplute cu geam color si cu panel la culoarea cercevelei si a tocului. Pentru simplificare, oferim si o gama larga de modele cu panel ornamental gata executat pentru usi de exterior in special. Usile si ferestrele glisante din PVC se recomanda doar la interior, pentru exterior etansarea termica fiind mai buna daca alegeti varianta usilor roto-glisante.

2.USI ALUMINIU. Confectionate din profile fara rupere termica pentru interior, usile din aluminiu pentru casa si birou (mai ales cele glisante) ar putea avea un cost mai mic decat usile din PVC daca nu sunt prevazute cu panel (panelul de aluminiu este mai scump) si se opteaza pentru usa cu geam simplu, doar ca nu toate firmele considera rentabil sa execute doar 1 – 2 buc. Pretul lor este mai mic asadar doar la comenzile de cantitati mai mari sau in cazuri speciale. O usa glisanta din aluminiu fara rupere termica este insa cert mai ieftina, ajungand la jumatate din pretul unei usi similare din PVC. Usile din alunminiu de exterior sunt cu certitudine mai scumpe decat usile similare din PVC, motiv pentru care renteaza a fi executate doar pentru intrari de institutii publice, banci sau cladiri rezidntiale.

Usi din Pvc si Aluminiu