Jaluzele Verticale Aluminiu

Putem livra si monta jaluzele verticale din aluminiu atat cu actionare manuala cat si cu motorizare. Extrem de fiabile si de aspectuoase, aceste sisteme sunt cautate in special de spitale, clinici si centre comerciale, pentru urmatoarele avantaje concrete:

-nu retin praful si nu necesita lant inferior de actionare, (decat cel mult ornamental, metalic), evitand astfel, motivul nr. 1 de degradare a lamelelor: ruperea urechilor acestui lant;

-rigiditatea lamelelor si modul lor de vopsire (in camp electrostatic) le fac foarte usor de intretinut; practic, se sterg la fel de usor ca si tocul de aluminiu al unei ferestre termopan;

-tipul constructiv al sinei cu calareti speciali, fac intregul sistem de actionare mai greu de rupt decat la sistemul clasic de 127 mm, garantia fiind dubla pentru acest tip de garnise.

In cazul jaluzelelor verticale din aluminiu electrice cu motor, garnisa din aluminiu se ingroasa la o latime tripla in dreptul unitatii de comanda, pentru inserarea motorului cu receptor. Actionarea electrica este numai cu telecomanda iar cursa pe care lamelele o fac pentru reglaj este dubla.

Tipurile constructive sunt:

-jaluzele verticale din aluminiu de 89 mm

-jaluzele verticale din aluminiu de 70 mm

-jaluzele verticale din aluminiu de 50 mm

Jaluzele verticale din aluminiu de 89 mm sunt cele mai uzitate, prezentand cea mai divers coloristica gama. Sina este ingusta, cu calareti calculabili la 8 cm deschidere in loc de 11 cm standard. Sina posibil a se livra color, vopsita in camp electrostatic la culoarea lamelelor. Culorile, in numar de peste 30 disponibile, sunt mate sau lucioase cu protectie UV  90 %. si mare rezistenta la imbacsire si impregnare cu praf.

Caracteristici tehnice: lungime constructiva maxima: 3 m (minima 0,3 m) si inaltime maxima: 4 m, grosime lamela: 0,3 mm cu concavitate de 2,5 %. Gaura pentru lantisor poate sa lipseasca, dar se poate cere optinal si stantarea acesteia, pentru cazul in care doriti ulterior un lantisor inferior metalic, auriu sau argintiu, cu rol pur ornamental.

Alte variante constructive: lamele de 50 mm sau lamele de 70mm. Aceste variante sunt speciale, culorile sunt mai putine (se gasesc in special pe gri argintiu) si comanda dureaza mai mult de 3 saptamani.

Preturi jaluzele verticale aluminiu. Preturile incep de la 25 eur / mp fara TVA iar livrare se face de regula in 15 zile lucratoare de la comanda ferma, cu avans de 50 %. Pentru preturi la jumatate, va oferim si jaluzele verticale metalizate cu pelicula din aluminiu, dar la latimea clasica de 127 mm a lamelelor.

perlex-3 jaluzele-verticale-din-aluminiu

mostre-verticale-aluminiumostre-jaluzele-metalizate