Usi PVC de Interior

Usa glisanta PVC. Aceasta usa se executa numai in dublu canat, are latimea de 5 cm iar sina se poate ingropa in gresie sau parchet cca 3,5 cm. Culoarea profilului este alb dar se poate vopsi in camp electrostatic in orice culori RAL (vedeti sectiunea de accesorii). Geamul este doar termopan, float + mat sau float + orice model in sablaj. Pretul este aproximativ 450 eur.

Usa de balcon. Usa de balcon poate fi simpla sau dubla, alba sau imitatie de lemn, cu sau fara panel in partea de jos, dintr-o foaie de geam sau doua cu traversa orizontala, monocanat sau cu pui (fix sau mobil), cu sau fara luminator (luminatorul poate creste inaltimea pana la 2,5 m). O usa alba de 70 cm latime cu 1,9 m inaltime s epoate livra la pretul de 100 eur/buc.

Usa plina. O usa pvc de interior plina cu panel alb in loc de sticla are avantajul obturarii complete a luminii precum si cel al izolarii termice, panelul avand miez de spuma poliuretanica. In anumite conditii, aceasta usa poate fi folosita si la exterior. Usa este prevazuta cu un butuc de yala cu cheie tripla. Pretul standard pentru dimensiuni LXH de 800 X 2000 mm cu balamale simple (nu 3D, de trafic) este de aproximativ 100 EUR fara TVA. Montajul si transportul nu sunt incluse,  Usa de interior alba plina cu manere de clanta normale si broasca simpla DM 25 nu depaseste ca pret 700 lei cu montaj inclus in Bucuresti. O usa imitatie de lemn, in functie de dotari, costa insa intre 1100 lei si 1500 lei.

Usa pliabila. Usile pliabile pot fi albe sau natur, cu sau fara insertii vitrate (ferestre inguste practicate in lamele pentru aspect). Usile pliabile comercializate de noi au preturi incepand de la 200 lei / buc cu montaj inclus in Bucuresti dar pretul poate sa creasca cu pana la 150 lei / buc prin optiunea pentru calitate si design.

Usa PVC glisantaglisanta pvc cu sticla gheataglisanta dubla pvc

 

 

 

 

 

 

 

 

Usa dubla balconUsa PVC balcon cu cheieIMGP4648

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Usa PVC interior plinaUsa-PVC-de-interior_6910251_1344094610

Usa PVC plianta